Tech View

TECH NYHEDER uge 43-44

21/10/20 – Producer: Jack Fridthjof
gadgetstech nyheder
Musikbranchen er hårdt ramt lige nu, specielt koncerter og diskoteker - men på youtube fandt jeg alligevel en løsning - vi får en bobble at være i - det samme gælder orkestret - faktisk er ideen så god at man overvejer at bruge systemet i Folketinget, så undgår man pillerier under bordet.
Jeg er imponeret over LEGO - de følger med tiden - man kan bygge en drone som styres med en ipad eller lignende. Nu kom Mario figuren - jo den skal samles, men det er en lille robot, som kan sove og snakke - Whaooooooo
Denne Drone er lidt mere avanceret end LEGO Dronen - den kan rense et fodbold stadium for corona virus på få timer - men desværre kan den i de forkerte hænder smide corona virus ud til flere tusind på få timer.
Vi har før omtalt "Den automatiske bar" Her er ingen ansatte - ingen corona - og man kan vælge imellem flere hundred drinks - På grund af Corona har firmaet bag fået stor succes i østen med at opstille nye værtshuse uden ansatte.

Apple har netop præsenteret deres nye Homepod mini som kan kommunikere med SIRI som vi kender det idag. Den kan bare noget helt nyt - man kan bruge den som samtaleanlæg mellem værelser. Den nye Intercom app, sørger for man kan snakke med børneværelset.  Mon ikke Apple arbejder på et system så man automatisk kan få de små til at sove på et fast tidspunkt.
ORII må være den ultimative telefon - ingen  skærm - men en ring, Forskellige signaler med hånden, kan styre lys, beskeder og meget andet. Der skal ikke være kobling til en smartphone.Embed denne video
Kopiér