Tech View

TECH NYHEDER "Vi flyver til bageren"

Tanken om at vi ikke bruger bilen, men flyver til bageren er tæt på. Der er udviklet mere end 40 måder hvor en person kan flyve fra A til B. Her ser vi "Jetson One" som er testet og klar til salg. Jetson One, bygger på drone teknologien.

Hvis man skal til bageren er den franske "Flyboard Air" måske en bedre løsning, man kan hurtigt lande ved en forretning.  Dog bygger den på hover teknikken som kræver en del øvelse. Den har guiness rekord på at flyve over 2,2 kilometer.

Så har vi her "Alpha Jetman" som er udviklet til militært brug. Drømmen om at man har vinger og flyver samme hastighed som et kampfly er vildt - det må helt sikkert være noget for James Bond.

Hoverbike scorpion 3 er testet af politiet i Dubai - den er bygget udfra de små droner vi kender idag - jeg tror selv at det bliver denne type som vi først kommer til at se foran bageren. Den kan flyve ca. 40 min på en opladning.

Kitty Hawk Flyer er også baseret på drone teknologi den har 6 propeller og vejer kun lidt over 100 kg

Den sidste her er "Airbus Vahana" det er faktisk tænkt som en flyvende bil - der er lavet mere end 100 testflyvninger. Den kan komme op på hastigheder over 200 km i timen.
Det var et lille kig ind fremtidens private flyvninger til og fra bageren.

Embed denne video
Kopiér